Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 38 in /customers/d/0/a/appledoctor.no/httpd.www/plugins/system/fix404errorlinks/fix404errorlinks.php on line 1207 Vi tilbyr reparasjon av MacBook Air, Pro, iMac - Appledoctor
Reparasjon av Apple-maskiner

Følg oss!

  • Fire iMac oppgradert med ny og raskere harddisk og tre MacBook Air 13 reparert.
  • Appledoctor skifter kjølepasta og renser maskinen kun 990kr for MacBook og 1100kr for iMac.
  • Disse 7 maskinene er reparert. (Byttet batteri, byttet skjerm og reparasjon av hovedkortet).

VÅR SPESIALITET

Appledoctor er spesialist på å reparere maskiner som har fått en fuktskade. Vi har reparert utallige maskiner som var skadet av vann, kaffe, vin eller andre væsker. Unngå kostbare utskiftinger av deler, vi kan veldig ofte reparere det som er ødelagt til en mye lavere pris enn ved bytte.

Vi har også lang erfaring med å bytte ut knuste skjermer og oppgradere SSD disker. (Vi foretrekker SSD, da disse er raskere enn HD-disker). Vi bytter også ødelagte tastaturer og batterier.

Som uautorisert verksted kan vi tilby lavere priser på reparasjon og reservedeler enn en autorisert reparatør. Ofte vil autorisert verksted kreve full utskiftning av deler som blir for kostbart for dem å reparare, noe som gjør at prisen for reparasjon blir like høy som kjøp av et nytt produkt. På MacBook Air/Pro kan vi kan ofte reparere delene uten å skifte dem ut, noe som gjør det mulig å få maskinen i full fungerende stand igjen for en mye lavere pris.

RESERVEDELER

Vi har brukt mye tid på å finne fram til de beste leverandørene av høykvalitetsskjermer og andre reservedeler. Alle delene vi bruker holder samme standard som de originale og har 1års garanti.

OPPMØTE ELLER POST

Vi holder til sentralt på sentrum i Oslo. Du finner oss i Hausmannsgate 8E gateplan. Det er parkeringshus under bygget inngang parkeringshus fra Torggata (joker). Kollektiv, trikk linje på 2 min avstand, ca 10min gå avstand fra Jernbanetorget. Vi tar også imot maskiner som sendes fra hele Norge og returnerer med Norgespakke. Send en mail som forklarer hva problemet er, eller legg ved en forklaring i pakken.