Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 38 in /customers/d/0/a/appledoctor.no/httpd.www/plugins/system/fix404errorlinks/fix404errorlinks.php on line 1207 Send oss en henvendelse her, så svarer vi deg så snart som mulig.
Reparasjon av Apple-maskiner

Send oss din henvendelse

Send oss en henvendelse her, så svarer vi deg så snart som mulig.

Finn filen
Size limit for each file is 100 MB

  Kunder må akseptere vilkårene ved innsendelse av maskinen i posten/levering i butikk.


  Hvis væske/fukt skade på maskinen som fungerer ved innlevering, er det et risiko at etter demontering av maskinen, at kompentene blir skadet ytterligere og den ikke fungerer  

  iMac: Hvis maskinen har vært åpent tidligere og det ikke har blit brukt riktig lim/teip ved montering. Står ikke Appledoctor ansvarlig for skaden som kan bli forsaket av dette på skjermen

  Ved skift av ny batteri, ved bruk av ødelagt lader eller skadet grafikkort kan det nye batteriet svekkes, ved en slik tilfelle er ikke Appledoctor ansvarlig for batteriet.   

  Alle kunder er selv ansvarlige for ta back-up på sine maskiner før innlevering, ved tap av data er står ikke Appledoctor ansvarlige for det.    

  Oppbevaring av innlevert maskiner:

  Jeg er innforstått med at Appledoctor AS kun kan oppbevare min maskin i 30 dager fra innlevert/innsendt dato. Hvis jeg ikke henter maskinen min eller gjør annen avtale innen fristen på 30 dager, gir jeg med dette Appledoctor AS tillatelse til å levere den inn på gjenvinningsanlegg eller benytte den til deler.

  Hvordan fant du oss?